RECEP MEBET

Ergül Karagöz’ün sahibi olduğu Japon Pazarı Alışveriş Merkezi dün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Karakeçili Mahallesi Azapahmet Sokak numara 5’te gerçekleşen açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, AK Parti eski İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Çorum Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Necati Şimşek, Çorum Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, bazı daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ve CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç’ın da katıldığı açılışa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu’nun yaptığı duanın ardından açılış kurdelesini protokol mensupları birlikte kesti.

Açılışın ardından Japon Pazarı’nı gezen davetliler, ürün ve hizmetler hakkında bilgi aldılar. Açılışa özel indirimlerin de yer aldığı tören, ikramlarla devam etti.

‘ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA’

Japon Pazarı sahibi Ergül Karagöz, açılış nedeniyle yüzlerce üründe cazip indirimler yaptıklarını söyledi.

Ürün ve hizmetleri hakkında açıklama yapan Ergül Karagöz, “3.000 metrekare hizmet alanına sahip 3 katlı mağazamızla sektörde Çorum’un en büyük alışveriş merkezlerinden biriyiz” dedi.

‘Aradığınız Herşey Burada’ sloganı ile hizmete giren Japon Pazarı’nın kaliteli ürünleri, uygun fiyatlarla tüketiciye sunduğunu anlatan Karagöz, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Züccaciyeden hırdavata, bijuteriden kozmetiğe, oyukcaktan plastik ürünlere, elektronik eşyalardan elektrikli ev aletlerine, hediyelik eşyadan küçük el aletlerine, ev aksesuarlarından temizlik ürünlerine kadar binlerce çeşit ürünü tek çatı altında müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.

Ürün ve hizmetlerimizi yakından görmek isteyen herkesi PTT Merkez Müdürlüğü arkasında faaliyet gösteren Japon Pazarı’na bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi