Sağlık Bakanı eski Yardımcısı,  Çorum eski Milletvekili Agah Kafkas ve AK Parti Çorum Belediye Başkanı Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın bir araya geldi.

Öz-Ak Gıda Sahibi Mehmet Özdoğan’ın ev sahipliği yaptığı buluşmada, samimi bir havada Aşgın’la sohbet eden Agah Kafkas, seçim sürecinde ve sonrasında her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Algül, Kafkas’ın damadı MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Mücahid Ahmet Köksal, Özüyağlı Tekstil Sahibi Kenan Özüyağlı, Pegem Akademi Sahibi Kadir Yücel ve ev sahibi Mehmet Özdoğan’ın yer aldığı görüşme ve sohbetle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, şunları dile getirdi; “Gençlik yıllarından, milletvekillik yıllarına, Bakan Yardımcılığı’ndan bugüne Çorum’a sayısız hizmetleri olan değerli ağabeyim Agah Kafkas’la sohbet ettik.

Düne, bugüne ve yarına dair sohbetimizde, engin tecrübelerinden istifade ettiğimiz değerli ağabeyime samimiyeti için müteşekkirim. Aynı partinin bir neferi ve hemşehrisi olmaktan gurur duyduğumuz büyüğümüzün her sözü bizim için altın değerindedir. Böyle bildik ve nasihatlerini hıfzettik.

İşyerinde bizi ağırlama nezaketi gösteren değerli ağabeyim Mehmet Özdağan’a da hususen teşekkür ediyorum.”