FATİH AKBAŞ
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı İsmail Kahraman ile İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu Çorum’a gelerek bir dizi ziyarette bulundular.

İsmail Kahraman ve Abdulkadir Aksu, AK Parti Çorum eski Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ile birlikte ilk olarak geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Vali Mustafa Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ziyarette konuşan TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman, Vali Mustafa Çiftçi ile birlikte çalıştığını ve çok çalışkan bir insan olduğunu ifade ederek, “Kendisi örnek bir şahsiyettir. Birlikte çalışma fırsatımız oldu. Çok çalışkan bir insandır. Yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Vali Mustafa Çiftçi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “TBMM’nin 27. Başkanı Sayın İsmail Kahraman’ın ilimize gelişinden dolayı bahtiyarım. 2 yıl özel kalem müdürü olarak görev yaptım. Türkiye’nin siyasi tarihinin 50-60 yılına damga vurmuş bir isimdir. Kendisinden çok şey öğrendim. Önemli katkıları oldu. Ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyarete AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ile AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur da katıldı.


Editör: Haber Merkezi