FATİH AKBAŞ

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, sağlık alanında yaşanan sorunların çözümü için Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Milletvekili Erol Kavuncu, beraberinde İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı ile birlikte Sağlık Bakan Yardımcıları Halil Erdemir ve Muhammed Güven, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz ve Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu’nu ziyaret ederek sağlık alanında yaşanan sorunları aktardı.

Görüşmelerde Hitit Üniversitesi Erol Olcok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi başta olmak üzere diğer tüm ilçelerin doktor ihtiyacı dile getirildi.

İnşaatı devam eden Bayat Devlet Hastanesi’nin tamamlanarak faaliyete açılması konusunun da masaya yatırıldığı ziyaretlerde aynı zamanda sağlık personeli ve ekipman ihtiyacı da dile getirilerek bu ihtiyaçların ivedilikle karşılanması talep edildi.

Görüşmelerde Hitit Üniversitesi Erol Olcok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne acilen Çocuk Doktoru ile Nükleer Tıp ve Radyoloji Uzmanı atamasının yapılması ve Bayat Devlet Hastanesi’nde Bakanlık uzmanlarının inceleme yapması yönünde kararlar alındığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi