Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, İl Başkanı Faruk Cıdık ve yönetim kurulu üyeleri, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı’yı ziyaret etti.

Ziyarette yaptığı konuşmada, sivil toplum örgütlerinin önemine dikkat çeken Kurt, Memur Sen’in hizmetlerine değinerek, Çorum’u kalkındırmak istediklerine vurgu yaptı. Kurt, “Sivil toplum örgütleri, toplumlar için faydalı örgütlerdir. Buralar sadece memurların maddi olan haklarını değil manevi olan haklarını da korumayla mükellef. Yapılacak olan seçimde Çorum’umuza hizmet etmek, Çorum’u kalkındırmak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çorum ilimizin merkez nüfusu 295 bin bunun içerisinden 23 bini memur kesiminden oluşuyor. Trafikteki sorunlardan nasıl etkileniyorlar, eğitim sorunları nelerdir, yer altı, yer üstü problemleri nelerdir, şehrin kültürel olarak gelişmesi için neler yapabiliriz? Bunları şehrin paydaşları ile değerlendirmek her zaman için bizim şiarımız olacaktır.” diye konuştu.

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, ziyaretleri için SP heyetine teşekkür etti. (Haber Merkezi)