Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, İl Başkanı Faruk Cıdık ve yönetim kurulu üyeleri,  Kamyoncular ve Nakliyeciler Garajı’nı ziyaret etti.
Projeleri ile ilgili bilgi veren SP Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, projeleri içinde olan Kamyon Garajı hakkında da açıklamada bulundu.

Kamyoncuların bu konuda büyük sıkıntılar çektiğini ifade eden Başkan Adayı Kurt, “Çorum’da bir çok ailemiz geçimini kamyonculuk ile sağlıyor. Geçmiş yıllara baktığımızda bu sayı biraz azalmış durumda ancak sorun hep aynı. Kamyoncu arkadaşımız şehrine geldiği zaman evinin etrafında kamyonunu park edecek yer arıyor. Evine en yakın boş arsaya, tarlaya ya da yol kenarına kamyonunu park ediyor. Kiracı olan kamyoncu arkadaşımız ev ararken önce kendine kamyonu için park yeri bulmaya çalışıyor ve ona göre ev kiralıyor. Betonlaşma arttıkça ilimizde bu sorun daha da çok artıyor. Bakıyoruz mazot fiyatları artmış, ülkede ekonomik sıkıntı var. Nedense iktidar partisi çıkıyor seçimden sonra her şey güzel olacak diye vaat veriyor. Şimdi neden değişim yok? Milletin adamları milletin aklıyla dalga geçiyor. Ülkemizin tek sıkıntısı patlıcan, biber, domates gibi manavından çiftçisine kadar hain ilan ediyorlar. Bırakın şu kirli politakanızı, esnafa bakın, üreticiyi destekleyin. Nakliyeciler neden çalışmıyor, sıkıntıları ne, bir sorun, bir empati yapın... Sabredin az kaldı. Biz, Çorum’umuzun bütün insanına çözüm odaklı projeler gerçekleştireceğiz inşallah. Halkımız bize inansın, güvensin.” diye konuştu.  

Editör: Haber Merkezi