FATİH AKBAŞ
AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın gazetemizi ziyaret etti. 31 Mart seçimlerinin önemine işaret eden Ceylan ve Aşgın, Çorumlu seçmene çağrıda bulunarak, "Bu devletin Başkanı Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başını yere eğdirmeyelim. Yedi düvelin içeride ve dışarda saldırısına karşı dimdik durarak, Türkiye ile birlikte Ümmet' in umudu olan liderimizin gücüne güç katalım." dediler. 

Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'la görüşerek seçimlerle ilgili tespitlerde bulunan Milletvekili Ceylan ve Belediye Başkan Adayı Aşgın, 31 Mart seçimlerinin bu millete düşmanlık ve hainlik edenlere karşı sorulacak bir hesap olduğuna işaret ettiler. 

Ceylan ve Aşgın, Çorumlu seçmene yaptıkları çağrıda şunları dile getirdiler.: "Çorumlu hemşehrilerimiz, 1994 yılında yakaladığı ruhla Çorum'u geleceğe taşıyacak. Bunu da AK Parti kadrolarına vereceği destekle gerçekleştirecek.  Bu seçim, Yeni Zelanda'da camilerimize saldıran Haçlı zihniyetine, kurban eti dağıtılırken şehit edilen Yasin Börü'nün katillerine, 11 aylık şehidimiz Mustafa Bedirhan bebeğin katillerine, hamile eşine meyve alırken arkadan başına sıkılan kahpe kurşunlarla şehit olan Necdet Aydoğdu'nun katillerine, Çorumlu şehitlerimiz Aybüke öğretmen ve Necmettin öğretmenin katillerine, doğu ve güneydoğuda PKK'nın kurşunlarıyla şehit düşen kardeşlerimizin katillerine, 15 Temmuz'da 252 vatan evladını şehit eden ve binlerce insanımızı yaralı bırakan katiller sürüsüne hesap sorma zamanıdır. 

Bugün, birlik ve dirlik günüdür. Parçalanmadan, birbirimize düşmeden kenetlenip tek yürek olma günüdür.
Biz, yüreği bu vatanın bölünmez bütünlüğü için, sahabeler şehri bu aziz belde için çarpanlarla el ele tutuşmak ve vatanımızı da şehrimizi de geleceğe taşımak için tek yürek olmak istiyoruz. 

Bizim yolumuz ayrılıklar üzerine değil, muhabbet, gönül ve birliktelik üzerinedir. Çorum'a olan aşkımızı gözler önüne serdik, hayallerimizi ortaya koyduk. 
Meseleyi sadece Belediye Başkanlığı'nı kazanmaya indirgersek, kendimizi ihanet içinde sayarız. Allah böyle bir niyeti bize nasip etmesin. Biz, Ümmet’in hizmet kapısı olarak gördüğümüz bu makamların efendisi değil, milletin hizmetkarı olmaya geldik.  Bu şehre hizmete niyet etmiş herkesi makbul sayıyor, hepsine memlekete sahip çıkma duyguları için minnettarlığımızı bildiriyoruz.  

Bizim kabul etmeyeceğimiz ve mücadelesini vereceğimiz tek konu, bu vatanın karanlık günlere dönmesine hevesli olanlarla ilgilidir. Şahıslarla işimiz yok, mesele zihniyet meselesidir. Bu vatana yıllarını kaybettirmiş, zulüm üstüne zulüm yaşatmış zihniyetlerin süslü laflarına, yalancı gülüşlerine karnımız tok. 
Bu millet, birilerinin arkasına sakladığı eliyle teröristlerin elini tuttuğunu, yüzüne taktığı maskenin altındaki gerçek yüzüyle bu memleketin hainlerine gülücükler dağıtıp göz kırptığını anlamayacak kadar ferasetsiz değildir. 

Cumhur İttifakı gibi kutsal bir birlikteliğe imza atan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye kaybettirmekten başka bir hesabı olmayanlara bu millet geçit vermeyecektir. 

Biz, Hak yolun yolcusuyuz, bu milleti zillete düşürecek herkesin karşısında durmaya, bu milletle el ele verip, oyunları bozmaya kararlıyız."