FATİH BATTAR
AK Parti Ilıca Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, mega projelerini 8 Mart Cuma günü saat 17.30’da Anitta Otel’de açıklayacaklarını söyledi.

 

‘ÇORUM’DA YENİ BİR ŞEHİR KURACAĞIZ’
Konuşmasında projelerinden bir kaçını açıklayan Aşgın, Çorum’a yeni bir şehir kuracaklarını söyledi. 3 milyon metrekare alan içerisine yeni bir şehir imar edeceklerini belirten Aşgın, “Çorum’da yeni bir şehir kuracağız. 3 milyon metrekare alan içerisinde 8 bin konutun olduğu, 4 tane mescidin olduğu, büyük bir caminin olduğu devasa parkların olduğu, Kadın Kültür ve Gençlik Merkezleri’nin olduğu yeni bir şehir kuracağız.” dedi

 

1500 KİŞİLİK KONGRE MERKEZİ, KARAKEÇİLİ’YE 700 ARAÇLIK OTOPARK
Ayrıca Çorum’a 1500 kişilik içerisinde 24 saat açık kütüphenin de olduğu Kongre ve Kültür Merkezi de inşa edeceklerini aktaran Aşgın, şehir merkezinde ki otopark sorununu ise Karakeçili Camii üstüne yapılacak 700 araçlık otopark ile çözeceklerini ifade etti.
Aşgın, “Çorum engelliler için, yaşlılar için, kadınlar için, gençler için tüm heşehrilerimiz için yaşanılabilir şehir olacak.” diyerek sözlerini noktaladı.