Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Samsun mitingi dönüşünde Çorum’da mola verdi.

MHP Lideri Bahçeli, Samsun’da ‘Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk'ün Bayrağına’ mitingi düzenledi. 10 binlerce ülkücünün meydanı doldurduğu mitinge Çorum’da da katılım yoğun oldu. İl Başkanı Arslan Kaynar, Milletvekili Adayları Mehmet Akif Aras, Alparslan Karapıçak, Mehmet Karaca ve Alper Büker ile çok sayıda partili de mitinge katıldı.

TBMM Grup Başkan Vekili Erhan Usta ve genel merkez yöneticileriyle de bir araya gelen Çorum heyeti, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’ye de dönüş yolunda Çorum’da mola vermesi için davette bulundular.

Yapılan açıklamaya göre, partililerin davetini kırmayan Bahçeli, Samsun yolu üzerinde bulunan Hancılar Lokantası’nda onuruna verilen yemeğe katıldı. Yemekte İl Başkanı Arslan Kaynar ve milletvekili adaylarıyla görüşen Devlet Bahçeli, Çorum’daki seçim çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Bahçeli, teşkilat mensuplarına seçim çalışmaları sırasında çeşitli konularda tavsiyelerde de bulundu. Bahçeli, uzun süredir milletvekili çıkaramayan Çorum’un bu kez makus talihini yeneceğine inandığını da sözlerine ekledi. Parti teşkilatları da Genel Başkan Bahçeli’ye 24 Haziran’da Çorum’dan başarılı bir sonuçla ayrılacaklarının sözünü verdiler. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi