MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin ve beraberindeki heyet, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Oda ziyaretinin ardından Kamyoncular Garajı'na geçen MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, şoför ve nakliyeci esnafı ile bir araya geldi. 

Seçim çalışmalarını sürdürün MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası ve Kamyoncular Garajına ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin'i makamın da ziyaret eden Şahin, Çorum için güzel projelerinin bulunduğunu ve Çorum'u daha yaşanılabilir bir şehir haline getireceklerini ifade etti. Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


 

KAMYONCULAR GARAJI'NIN YÜKSEK KİRA BEDELİNİ ÇÖZECEĞİZ
Yapılan açıklamaya göre, ziyaretin ardından Kamyoncular Garajına geçen MHP heyeti burada şoför ve nakliyeci esnafı ile bir araya geldi. Şoför esnafının kira ve sundurma konusunda ki sorunlarını yerinde dinleyen Şahin, Çorum Belediyesini kazandıklarında bu sorunları da mutlaka çözeceklerinin sözünü verdi. 
MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin; şu açıklamalarda bulundu: “Buraya gelmeden önce şoför camiasının sorunlarıyla alakalı gerekli bilgileri Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanımız Tahsin Şahin beyden önceden aldık. Sizlerde bu sorunları burada bize yine ilettiniz. Özellikle Kamyoncular Garajının kirası ile ilgili hakikaten akla ve mantığa aykırı bir takım yüksek rakamlar oluşmuş. İnşallah 31 Mart'ta nasip olurda bu görev bize verilirse kira konusunda gerekli hassasiyeti göstereceğimizden hiç şüpheniz olmasın. İkincisi çok küçük bir şey ama bende fark ettim ki hakikaten nakliyeci esnafımızın bulunduğu dükkanlarda sundurma ihtiyacı var. Yazın gölge yapacak, yağmur ve kar yağdığında koruncağınız bir sundurmanın olmadığını ve mağdur olduğunuzu belirttiniz. Az önce dükkanları tek tek gezdiğimde bu sorunu bende fark ettim. Burayı size kiraya veren Çorum Belediyesi adına bu eksikliklerde yapılacak bunu da bilmenizi isterim. Şoför ve nakliyeci esnafı ekmeğini zor şartlarda kazanıyor. Ekmek parası için günlerce ailesinden uzakta ömrünü yollarda geçiriyor. Biz sizin ne kadar önemli bir iş yaptığınızı biliyoruz ve sizin için her zaman elimizden geleni yapacağız.

 

25 YILDIR İMARLA VE BELEDİYECİLİK İLE İLGİLİYİZ
Bizim işimiz teknik elemanlıktır, mimarlıktır mühendisliktir. 1994 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesinden mezun oldum ve Çorum'da plan, proje, ruhsat işleri yapıyorum. 25 yıldır Çorum Belediyesi ile çalışıyoruz. Aranızda beni tanıyan arkadaşlarda var. 25 senedir imarla ilgiliyiz ve belediyecilik ile ilgiliyiz. Bana neden aday oldun dediklerinde şunu söyledik. 25 yılda Bin tane proje çizmiş bir kişi olarak Çorum Belediyesi'nin neyi yapabildiğini, neyi yapamadığını, neyi bilerek yapmadığını ve nasıl hatalar yaptıklarını iyi kötü görüyoruz. Aldığımız eğitim, akıl, fikir, vicdan ile Çorum Belediye Başkanlığına talip oldum. Hani eskilerin bir tarifi vardır, ya bir yol bulup ya bir yol aç, yada yola talip ol derler. Biz hep eleştirdik ama hep kenarda kalmıştık ama bu sefer arkadaşlarımızın da teveccühü ile dediler ki kardeşim artık sende yola talip ol. Binevi sizler gibi bizde Çorum'a hizmet yoluna talip oldum. 

BELEDİYE'YE İLK GELDİĞİMİZDE ADİL OLACAĞIZ
Belediyecilik anlamında yapacağınız ilk şey nedir dediklerinde ben her zaman şunu anlatıyorum. Ben inşaat mühendisiyim, Çorum'da belediyecilik yapmak aslında çok kolay. Belediyecilikten anladığınız yol, su, kanal, kaldırım, parksa; dümdüz bir ovada yaşıyoruz. Burası bir Amasya değil, burası bir Trabzon, Samsun değil, bir tarafınız deniz diğer tarafınız dağ nasıl çalışırsan çalış diyeceksin. Belediyeye ilk geldiğimizde inşallah yapacağımız ilk şey adil olacağız. İnsan ayırmayacağız, mahalle semt ayırmayacağız. Çorumluyu sadece Çorum olarak kabul edeceğiz. Bir çok mahalleye hizmet giderken birçok mahallede mağdur edilmiştir. Yetim üvey evlat muamelesi görmüştür. Bu konuda hiç bir semt ayırmıyorum, ayırmayacağım. 

 

OSMANCIK YOLUNDAKİ O KÖPRÜ YIKILACAK
Özellikle Ulukavaklılar için söylüyorum, Osmancık yolundaki o köprüyü yıkacağım. Yine her yerde söylüyorum burada da söyleyeceğim. Kimisi kızıyor ama o köprü normal mi? Belediye başkanı olduğum takdirde kesinlikle o köprüyü yıkacağım bunu da bilin isterim.”