AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın MKYK üyesi olarak görev almasının, kendilerini onurlandırdığını söyledi.

Çorum teşkilatı olarak yoğun bir katılım sağladıklarını ifade eden Karadağ, “149 araçlık organizasyonumuz ve özel araçlarla birlikte 5 bini aşkın partilimizle 6. Olağan Kongremiz’e katıldı. Çorum en çok katılım sağlayan illerin başında geldi. Büyük bir coşku ve birlikteliğin hakim olduğu kongremizde oylarımızı kullandık. Sayın Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan’ın partimizin en üst kurulunda görev almasının Çorum’a getireceği önemli artılar olacağına inanıyorum. Kendisini ve görev alan tüm MKYK üyelerini gönülden kutluyorum.” dedi.

Teşkilatlar olarak bundan sonraki hedeflerini de açıklayan Mehmet Karadağ, yerel seçimleri işaret ederek, “Büyük kongremizi yaptıktan sonra, teşkilatlar olarak hedefimiz belediye başkanlığı, belediye meclisi ve il genel meclis üyeliklerine odaklanmak olacak. Gönül belediyeciliği sloganıyla yürüdüğümüz bu yolda, çalışma yöntemimiz sandık bazlı seçmen çalışması olacaktır. Sandıklarda oy kullan tüm seçmenlere ulaşmanın gayreti içinde olacağız.” diye konuştu.

AK Parti 6. Büyük Kongresi’nin her zamankinden farklı bir önem taşıdığını da sözlerine ekleyen Karadağ, Türkiye’ye karşı yürütülen ekonomik saldırılara en güzel cevap olduğunu söyledi.

“Dünyanın gözü bu kongredeydi. Buradan dünyaya birlik ve beraberliğin en güzel cevabı verildi. ABD Başkanı Trump, bugün ülkesinde kendi halkı tarafından Türkiye’ye karşı yenik duruma düştüğü için eleştirilirken, halkımız liderimizin arkasında büyük bir sevgi seli ile duruş sergiliyor. Buradan hem liderimizin kararlılığı, hem de milletimizin kararlılığı güçlü bir mesajla verildi. Kongremizin dünya mazlumları başta olmak üzere ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi