M.BURAK YALÇIN
AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ve beraberindeki heyet Vali Mustafa Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dün Valilik makamında gerçekleşen ziyarette konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Vali Çiftçi’ye hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Allah Çorum’a güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ise Çiftçi’nin Çorum’a önemli hizmetler yapacağına inandığını dile getirerek, “Güçlü devletimizden aldığınız güçle, vatan, millet, bayrak sevgisi azminizle ve mülki idarede ki tecrübelerinizle Çorum’a önemli hizmetler yapacağınıza inanıyoruz. Çorum’da kutsal Anadolu coğrafyasının bir parçası. Hepimizin tek niyeti vatanımıza, memleketimize hizmet etmektir” diye konuştu.

Vali Mustafa Çiftçi de Çorum’a geleli dört gün olduğunu, bu süreçte çok yoğun ziyaretçi trafiği yaşandığını ifade ederek, “Sanki dört gün değil de uzun zamandır Çorum’dayım gibi hissediyorum. Hiç yabancılık çekmedim. Önemli olan görevin ne kadar uzun veya kısa olduğu değil, geride “hoş bir sada” bırakmak. Bu manada elimden geldiği kadar hizmet edip, hayır duasını alacağım. Niyet hayır akıbette hayır” şeklinde konuştu.
Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Erhan Akar ve bazı yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.