MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Bir önceki yerel seçim sonuçlarına göre, oylarını % 5 artırarak Çorum’da oy oranını en çok yükselten parti olduklarını belirten Kenan Şahin, “Halkımızın göstermiş olduğu teveccühe layık olmak için bundan sonra memleketimiz ve milletimiz için daha çok çalışacağız, seçim döneminde verilen vaatlerin gerçekleşmesi için elimizden gelen desteği vereceğiz ve takipçisi olacağız.”

Şahin, değerlendirmesinde şunları dile getirdi:

“Öncelikle demokratik bir ortamda, olaysız geçen saygı ve sevgi çerçevesinde yürütülen bir seçim atmosferi yaşadık. Bundan dolayı da tüm adaylarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve partimize hayır getirmesini dilerim. Bir önceki yerel seçim sonuçlarına göre, oylarını  %5 artırarak şehrimizdeki oy oranını en çok yükselten parti olduk.

Dileğimiz kazananın tüm halkımız olmasıdır. Bu bağlamda Çorum Belediye Başkanı seçilen Halil İbrahim Aşgın Beyi partimiz ve şahsım adına tebrik ediyor, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Sandıktan çıkan sonuçlara saygı ve riayetimiz bir gerçektir. Demokrasiye bağlılığımız halkımızın tercihine hürmeti açıktır.

Ayrıca Türkiye genelinde Cumhur ittifakının oy oranını koruması, devletimiz ve milletimizin bekası açısından bizleri mutlu etmiştir. 31 Mart seçimleri zilletin çökmesini sağlamış, ülkemizin zayıflığa düşmesi beklentilerini boşa çıkarmıştır. Daha güçlü bir Türkiye bizleri beklemektedir.” 

Editör: Haber Merkezi