Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Çarşamba Pazarı’nı gezdi.
31 Mart 2019 tarihlinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleriyle ilgili hazırlıklarını aralıksız olarak sürdüren MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, belediye meclis üyesi adaylar ve parti yöneticileriyle birlikte Çarşamba Pazarı’na gitti.


Yapılan açıklamaya göre, pazarcı esnafına hayırlı işler dileyerek hal-hatır soran Başkan Adayı Kenan Şahin, pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da görüştü. Hem pazardaki fiyatlar konusunda, hem de Çorum’un genel sorunların hakkında vatandaşların taleplerini alan Başkan Adayı Kenan Şahin, pazar gezisi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Çarşamba Pazarı esnafımızın ve müşterilerinin misafirleri olduk. Halkımızın dertleriyle dertlendik, güler yüzüyle huzur bulduk. Allah ekmeğini helal yoldan kazanan tüm vatandaşlarımızın yardımcısı olsun, korusun ve yüceltsin.” dedi.


Vatandaşların ve pazarcı esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan MHP Adayı Kenan Şahin, gelen talepleri tek tek not alarak başkan seçilmesi halinde belediye imkanlarıyla yapılabileceklerle ilgili yapma sözü verdi, diğer kurumları ve genel idareyi ilgilendiren konuları ise gerekli yerlere ileteceğini söyledi.         (Haber Merkezi)