FATİH AKBAŞ
AK Parti Ulukavak Mahallesi Seçim Bürosu büyük bir coşkuyla açıldı. AK Parti Ulukavak Mahallesi Seçim Bürosu için açılış töreni düzenlendi. Önceki akşam gerçekleştirilen açılışa vatandaşların ilgisi yüksek oldu.


Açılışta ilk konuşmayı yapan AK Parti Ulukavak Mahalle Teşkilat Başkanı Salih Coşkun, açılışa katılanlara teşekkür etti.
Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, kendisinin de Ulukavaklı olduğunu belirterek, “Bu seçimde daha çok çalışmalıyız. Çünki Belediye Başkan Adayımızda Ulukavaklıdır. Başkan seçildiği zaman daha çok hizmet alacağız” dedi.

 

‘BU SEÇİMDENDE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ÇIKACAĞIZ’
Bu seçimde oy verirken birkaç kez düşünülmesi gerektiğini vurgulayan Akar, “Bizler sadece Çorum Belediye Başkanını seçmeyeceğiz. Aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı da güçlü bir şekilde bu seçimden çıkartacağız. Herkes ‘nasıl bir oy daha fazla alırız’ diyerek daha çok çalışmalıdır. Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızda sahip çıkacağız” şeklinde kaydetti.

‘2,5 AYDIR GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ’
AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise adaylığının açıklamasından hemen sonra çalışmalara başladıklarını ve projeleri hazırladıklarını ifade ederek, “2,5 aydır gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bize çalışmalarımızda yardımcı olan tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Çorum AK Parti belediyeciliği ile bugünlere geldi. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra da devam edecek. Durmak yok yola devam” dedi.


Mahalli İdareler Seçimlerinin sadece Türkiye’nin seçimleri olmadığını kaydeden Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Bu seçimler dili, dini ve ırkına bakmadan tüm mazlum ve mağdurların seçimleridir. Bu seçimler liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye için belirlediği 2023 hedeflerine ulaşmanın seçimleridir” ifadelerini kullandı.

‘PROJELERİMİZLE GELİYORUZ’
AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı olarak isminin açıklanmasının ardından hemen proje ekibini kurduğunu ve hızlı bir şekilde çalışmalara başladığını dile getiren Aşgın, “Hazırladığımız projeleri Sayın Cumhurbaşkanımıza Çorum mitinginde anlattım.  Projelerimizi çok beğendi ve bazı tavsiyelerde bulundu. Biz hizmet etmek için projelerimizle geliyoruz. Cumhurbaşkanımızın da dile getirdiği ‘94 ruhunu’ yeniden ayağa kaldırmak için geliyoruz. Fakirlerin garibanların ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız. Milletimize efendilik taslamaya değil hizmetkar olmaya geliyoruz. 31 Mart’tan itibaren AK Belediyeciliği daha güçlü şekilde devam ettireceğiz. Bir önceki seçimde 50.7 olan oyumuzu daha yukarılara taşıyıp Genel Başkanımıza götürmek için gece gündüz demeden çalışmaya var mısınız?” diyerek sözlerini tamamladı.

‘SEÇİMDE KİMİN KİMİNLE YÜRÜDÜĞÜNÜ ÇOK İYİ BİLİYORUZ’
AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı da konuşmasına kendisinin de Ulukavaklı olduğunu vurgulayarak başladı.
Bu seçimde kimin kiminle yürüdüğünü çok bildiklerini kaydeden Ahlatcı, Ulukavak’tan bir önceki seçimlerde verdikleri oyu yükselterek AK Parti’ye olan desteklerini daha da güçlendirmelerini istedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Ulukavak Seçim Bürosu dualarla açıldı.