RECEP MEBET

Çorum Belediye Meclisi AK Parti Grup Toplantısı dün parti binasında gerçekleşti.

Toplantıya Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili İsmail Tekçam ve AK Partili Meclis Üyeleri katıldı.

Bazı teşkilat yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Mehmet Karadağ, 24 Haziran seçimlerinde gerek Cumhurbaşkanlığı gerekse milletvekili oylarıyla rekor kıracaklarına inandığını söyledi.

AK Parti teşkilatları olarak hummalı bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Karadağ, “Çorum, Cumhurbaşkanımızı ve milletvekili adaylarımızı rekor bir oyla destekleyecek” dedi.

‘MİLLETİMİZİN TERCİHİ BELLİ’

Milletvekili adaylarıyla birlikte tam kadro sahada olduklarını belirten Karadağ, oluşturdukları ekiplerle gündüzleri iftar vaktine, geceleri ise sahura kadar çalıştıklarını dile getirdi.

“Gece-gündüz demeden büyük bir gayretle çalışan teşkilat mensuplarımıza, partimize gönül veren tüm üyelerimize ve seçmenlerimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum” diyen AK Parti İl Başkanı Karadağ, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Sahada müthiş bir çalışma yürütüyoruz. Hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili genel seçimiyle ilgili olumlu geri dönüşler alıyoruz. Her birimiz ayrı gruplar halinde sahadayız ve 24 Haziran’a kadar tüm seçmenlere ulaşma gayreti içerisindeyiz. Bu süreçte, adaylarımız ve teşkilatımızla zaman zaman hep birlikte bazan ise gruplar halinde farklı yerlerde çalışıyoruz.

ÇORUM’A 14 YILDA 15 KATRİLYON

AK Parti’ye olan seçmen ilgisi eksilmiyor, yerinde de saymıyor. Her gün daha da artarak çığ gibi büyüyor. Bu ilgi doğrultusunda 24 Haziran’da Çorum’da rekor bir oyla seçimi sonuçlandıracağımıza yürekten inanıyoruz. Partimiz kurulduğundan bu yana her alanda çok güzel hizmetler yaptık. Genel bütçeden son 14 yılda Çorum’a 15 katrilyonluk hizmet aktarıldı. Üstelik, bu rakama belediyeler ve Özel İdareler dahil değil. Saha çalışmaları sırasında bu müthiş eserlerle ilgili halkımızın memnuniyetini dinlemek de bizleri ayrıca mutlu ediyor. Tamamlanan, devam eden ve projelendirilen yatırımlarla Çorum, köylere varıncaya kadar yaşanabilir bir kent özelliği taşıyor. Seçilecek milletvekillerimizle bu hizmetleri planlı ve koordineli bir şekilde çok daha ileri taşıyacağız. 24 Haziran, bu hususta bir dönüm noktası olacak. Cumhurbaşkanımız’ın dediği gibi, 24 Haziran; son yüzyılın seçimi olacak. 16 Nisan referandumu sonucunda yeni bir hükûmet sistemiyle yolumuza devam edeceğiz. Diğer partilerin işi yapmak değil yıkmak. Türkiye’de taş üstüne taş koyacak kayda değer bir projeleri dahi yok.

Herkes kendi geleceğini ve çocuklarının geleceğini düşünüp siyasi ve ekonomik istikrar için oy versin. Geçmişteki çalkantılı günleri düşünüp eskiye dönüş vaat eden partilere prim vermesin. Biz milletimiz için çaba gösteriyoruz. Milletimizin de bunu en iyi şekilde değerlendirip en doğru kararı vereceklerine yürekten inanıyorum.”

Editör: Haber Merkezi