Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, yarın gerçekleşecek olan yerel seçimlerin Çorum’a, Türkiye’ye ve tüm insanlığa hayır getirmesi dileğinde bulundu.

“Seçim çalışmalarına başladığımız günden bugüne gitmedik esnaf sıkmadık el bırakmamak ve dilimizin döndüğünce inandığımız tüm gerçekleri ve doğruları hemşerilerimize anlatmak için tüm gayretimizle seçim çalışmalarımızı yürüttük.” diyen Kemal Kurt, bu süreçte yanlarında olan, manevi destek veren ve kendilerini güleryüzle karşılayan tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

‘ARTIK SÖZ MİLLETİN’
Bu zamana kadar yaptıkları çalışmalarının yarın sandığa yansıyacağını ifade eden SP’li belediye başkan adayı, mutlaka sandığa gidilmesi gerektiğini vurgulayarak, şunları söyledi: 

“Kime oy verecek olursanız olun pazar günü mutlaka sandığa gidin, sizin inandığınız değerlere sahip kişilerin şehrimizi yönetmesi için ben olmasam da olur demeyin! Sen olmazsan hiç bir şey olmaz, her şey senin kullanacağın o bir oyla değişecek. Bir oy, şehrimizin daha adil daha şeffaf ve emin ellerde yönetilmesi için çok kıymetlidir. Biz bu 60 günlük süre içerisinde gücümüzün yettiğince tüm hemşerilerimize ulaşmaya gayret ettik. Dilimizin döndüğünce anlatmaya çalıştık. Şimdi söz milletindir. Sandıktan çıkacak her türlü iradeye razıyız.

1 Nisan sabahında Çorum’da yine hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Bizler aynı şehirde, aynı mahallede, aynı sokakta hatta aynı apartmanda yaşayan kardeşler topluluğuyuz. Kim, hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun bunlar bizim renklerimiz, çeşitliliğimiz ve güzelliklerimizdir.”