Milliyetçi Hareket Partisi İskilip Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle açıldı.
Törende konuşan MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, "31 Mart’a yönelik olarak sinsi sinsi kaos hazırlığı yapan siyasi maskaralardan sorulacak hesabımız vardır" dedi.


Kenan Şahin,  31 Mart 2019'da yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerine Çorum'un her seçim bölgesinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin kendi adayları ile katılacağını belirtti. 


MHP’nin milli ve maneviyatları ön planda olan vatanına, milletine, bayrağına saygılı adayları milletin teveccühü ve saygıdeğer genel başkanlarının kararı ile aday yaptığını söyleyen Şahin, "İskilip Belediye Başkan Adayımız Ali Sülük İskilip'in öz evladıdır. İnşallah sizlerin desteği ile 31 Mart seçimlerinde İskilip Belediye Başkanı olacaktır. Daha önceden olduğu gibi üç hilalli sancağımızı İskilip’te dalgalandıracağız" ifadelerini dile getirdi.


Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışını İskilip'te uygulayacaklarını anlatan Şahin,  önümüzdeki 45 günde girilmedik ev sıkılmadık el bırakmadan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıyla beraber ellerini değil, başlarını taşın altına koyarak başarılı çıkacaklarını vurguladı.


Bu seferki Mahalli İdareler seçimlerinin bugüne kadar yapılmış olanlardan her bakımdan farklı olduğunu belirten Şahin, bu seçimin milli beka, toplumsal hayat ve ekonomik gelecek açısından büyük önem arz eden bir seçim olacağını dile getirdi.


"31 Mart’a yönelik olarak sinsi sinsi kaos hazırlığı yapan siyasi maskaralardan sorulacak hesabımız vardır" diyen Kenan Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Zayıf düşersek, dağınık olursak, birbirimizle uğraşırsak, enerjimizi dışımıza değil de içimize harcarsak bu hesabı nasıl göreceğiz? Kıt imkânlarla boğuşuyoruz, ama davamızı bir adım daha ileriye taşımaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Aynı zamanda yan gelip yatanların, köşe bucak dedikodu yayanların, emek vermek yerine engel çıkarmak için uğraşanların dönen tekere çomak sokmalarına izin asla vermeyeceğiz. 


Davayı büyütmek yerine kendisini büyütmeye çalışanlara, davayı yükseltmek yerine çıkarlarını yürütmeye çabalayanlara karşı çıkacağız. Çorum teşkilatları olarak Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin çizdiği istikametten emir ve talimatlarının dışına hareket etmeden yorulmadan Liderimizin yolundan sonuna kadar devam edeceğiz. Bugün burayı şereflendiren tüm hemşehrilerimize tekrar teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle 31 Mart  2019 da yapılacak olan seçimlerin ülkemize, vatanımıza, milletimize şehrimize ve İskilip’imize hayırlar getirmesini cenabı Allahtan niyaz ediyorum. Sağ olun, varolun. Ne mutlu Türküm diyene.”
 

‘İSKİLİP SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ GÖRKEMLİ TÖRENLE AÇILDI’
MHP İskilip Belediye Başkan Adayı Ali Sülük’ün de yaptığı konuşmasının ardından 
Milliyetçi Hareket Partisi İskilip Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış kurdelesi kesildi.
Törene MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, MHP Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, MHP İskilip Belediye Başkan Adayı Ali Sülük ile çok sayıda vatandaş katıldı. (Haber Merkezi)

 

Editör: Haber Merkezi