AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği’nin yeni yönetimini ziyaret etti.

Kavuncu ve Karadağ’a ziyarette, AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Hasan Algül, Adife Kanar, Gazi Yıldırım, AK Parti İl Başkanlığı Şehit Aileleri Gaziler Komisyonu Başkanı Namık Kemal Batman, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, parti yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Sungurlu İl Genel Meclis üyeleri de eşlik etti.

Partiden yapılan açıklamaya göre, AK Parti heyeti, Şehit Aileleri Derneği eski Başkanı ve yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken yeni başkan Galip Deniz ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Karadağ, “Devletimiz maddi ve manevi anlamda sizlerin yanında yer alarak her türlü desteği veriyor. Bizim görevimiz moral desteği vermek, özel günlerinizde yanınızda olmaktır.” diyerek, Kur’an’ı Kerim ve ay yıldızlı bayrağımızı hediye etti.
Önemli bir konuya da değinen Karadağ, “Bu arada genel merkezimiz herhangi bir yardım komisyonu kurmadı, yanlış anlaşılmasın. Şehit ailelerimizi tespit ederek kamuda iş fırsatı sağlamaya çalışıyoruz.” dedi. 

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Galip Deniz ise AK Parti heyetine, aziz şehitlerimiz ile ilgili kitap hediye ederek, ziyaret için teşekkür etti.