Saadet Partisi (SP) Çorum Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği’ni ziyaret etti. 
SP İl Başkanı Faruk Cıdık’la birlikte gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, Türk toplumunda şehitlik ve gazilik mertebesinin kutsal olduğunu ve şehit aileleri ile gazilere çok değer verdiklerini söyledi.


Halkıyla barışık bir toplum istediklerini ifade eden Kurt, “Toplumumuzda şehitlik en büyük mertebe. Osmanlı tarihi ve Cumhuriyet tarihi boyunca, Kurtuluş Savaşı'ndan Çanakkale Savaşı'na, Kıbrıs'tan Güneydoğu'daki savaşlara kadar şehitlerimiz hep olmuştur. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. İnşallah Ortadoğu'daki savaşlar da bir an önce son bulur. Allah bizi kötü gidişattan ve savaşlardan korusun. Şehit ailesi ve gaziler olarak sizlerin çeşitli sorunlarınızın olduğunu biliyorum. Belediye Başkanı olduğumda sizlerin sorunlarıyla ilgileneceğiz. Ayrıca gıda yardımı ve yakacak ihtiyacınızın giderilmesinde ve ailelerinizin sosyal faaliyetlerde yer almasında dernek üyeleriyle ilgilenme sözünü şeref sözü olarak veriyorum.” dedi.


Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği’nin diğer derneklerden farklı olduğunu ve kapılarının tüm siyasi partilere açık olduğunu belirten Dernek Başkanı Galip Deniz ise Çorum Belediye Başkanı kim olursa olsun, derneklerine yardım yapmaya hazır olacağını belirterek, ziyaretlerinden dolayı partililere teşekkür etti. 

Editör: Haber Merkezi