FATİH BATTAR
AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu, İstiklal Şehitleri'nin kabirlerinin bulunduğu Şehitler Anıtı'nın gül bahçeleriyle donatılacağını söyledi. Gazetemizin haberi üzerine harekete geçen Kavuncu, Hakimiyet'in değerli bir konuyu gündeme taşıdığını, Eğitimci-Yazar Abdulkadir Ozulu'ya da konuyu derinlemesine aydınlattığı için özellikle teşekkür ettiğini bildirdi.
Abdulkadir Ozulu'yu telefonla arayarak teşekkürü ifade eden ve Şehitler Anıtı ile ilgili daha detaylı bilgi alan Kavuncu, Ozulu ile de neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'ı da telefonla arayan Erol Kavuncu, "Şehitler, bu milletin en kıymetli değerlerimizdir. Ne zaman ve nerede olursa olsun, bu millet için can veren şehitlerimiz başımızın tacıdır. Onların manevi hatıralarına sahip çıkıp saygımızı ifade etmek hem dini hem de milli bir görevimizdir. Hakimiyet Gazetesi'ne ve değerli hocamız Abdulkadir Ozulu beye bu değerli konuyu gündemimize getirip, hayırlı bir işe vesile olabilmemizin önünü açtıkları için teşekkür ediyorum. Bu konuda yapılacak her ne varsa, yerine getirmek boynumuzun borcudur." dedi.

Gerekli girişimler için hemen harekete geçtiklerini aktaran Kavuncu, söz konusu anıtın, şehitlerin manevi varlığına yakışır bir düzenleme ile gül bahçeleriyle donatılacağını ve olması gereken özenle yaşatılacağını söyledi.