M.BURAK YALÇIN
Abide Meydanındaki mitingde konuşma yapan Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum’a kazandırdıkları yeni yaşam alanlarıyla, yeni yeşil alanlarla, eğitime, kültüre, spora, sanata yaptıkları yatırımlarla şehrin çehresini değiştirdiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Zeki Gül, Türkiye’de tarihi bir yerel seçim yapılacağını belirterek, “İnşallah 1 Nisan sabahına Çorum olarak, ilçelerimizle birlikte; milletimizin sinesinde, hayır duasında çok kıymetli bir yer edinen Cumhurbaşkanımızın, 17 yıldır milletine, memleketine, ülkesine hizmet etmek için sürdürdüğü kutlu davayı sahiplenen bir şehir olarak uyanacağız” dedi.
 

‘ERDOĞAN’IN ÖNCÜLÜĞÜNDE TÜRKİYE GERÇEK MANADA SOSYAL BİR DEVLETE DÖNÜŞTÜ’
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncülüğünde Türkiye’nin gerçek manada sosyal bir devlete dönüştüğünü ifade eden Başkan Gül, “Devletimiz, tüm kurularıyla vatandaşlarına, hizmet eden bir anlayışı sahiplendi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan diyor ya hani “Biz Millete Efendi Değil, Hizmetkar Olmaya Geldik” diye evet; devletimiz milletinin bütün kurumlarıyla hizmetinde oldu” diye konuştu.
AK Parti ile Türkiye’de Belediyecilik anlayışının yeniden şekillendiğini vurgulayan Gül, konuşmasına şu ifadelere yer verdi: “Sadece su faturası alan, yol yapan bir belediyecilik anlayışından, vatandaşının bütün meselelerine, sorunlarına Çözüm üreten bir belediyecilik anlayışına geçildi. Biz Çorum Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu refahı için bu şehrin her sokağına, her caddesinde, her mahallesinde hizmet etmeye gayret ettik.

 

‘ŞEHRİMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİK’
Şehrimize kazandırdığımız yeni yaşam alanlarıyla, yeni yeşil alanlarımızla; eğitime, kültüre, spora, sanata yaptığımız yatırımlarla şehrimizin çehresini değiştirdik. Özellikle geçlerimizin iyi bir eğitim alması için açtığımız mahalle kültür merkezlerimizle, engelli eğitim merkezlerimizle, kadın kültür sanat merkezlerimizle, büyüklerimize, yeni anne-baba olan kardeşlerimize yönelik sosyal belediyecilik hizmetlerimizle Çorum’da belediyecilik anlayışını değiştirdik. AK Partimizin Belediyecilik anlayışını, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonunu, milletine olan sevdasını hizmetlerimize yansıtmaya gayret ettik. 

 

‘ŞEHRİMİZİN YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTEN ESERLER YAPTIK’
Türkiye’nin sahiplendiği, 2023 vizyonuna şehrimizi hazır hale getirmek için, gece gündüz demeden çalıştık. Çalışmaya da devam ediyoruz. Bu memleketin her sokağında çok büyük hizmetlere imza atan AK Parti Belediyesi olarak, şehrimizin var olan sorunlarını çözümü yanında şehrimizin yaşam kalitesini yükselten eserler yaptık. Bu uğurda yeni projeler ürettik. Bugün baktığımızda kültürel yatırımları olan, sportif yatırımları olan, esnafımıza yönelik yatırımları olan, çevre sağlığına yönelik yatırımları olan; kaynaklarını, hemşehrilerine ayıran bir şehir olduk. Bu anlayışı inşallah 31 Mart seçimlerinde daha da güçlendireceğiz. Bu güzel şehre, bu şehrin güzel insanlarına hizmet etmek nasip oldu. Bunun için rabbime sonsuz şükürler ediyorum. 

2002 yılından beri bu meydandan birçok miting yaptık. O mitinglerin sonunda seçimler, referandumlar yaptık. Sizler her defasında, her seferinde hepsinde böyle AK Partimizin yanında yer aldınız. Coşkunuz hep artıyor hiç azalmıyor. Çünkü siz bu millete sevdalısınız. Bu topraklara sevdalısınız. Bu bayrağa sevdalısınız ve bunlara gönül veren Recep Tayyip Erdoğan’a sevdalısınız. Ne mutlu bize ki Allah bizlere böyle bir lider gönderdi. Biz de AK Parti kadroları olarak, AK Parti olarak bir taraftan ülkemizi yapılan yatırımlarla güçlendirirken bir taraftan da milletimize olan sevdamızı güçlendiriyoruz. İnşallah 31 Mart’ta da böyle olacak.”