31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Belediye Başkan Aday Adayları için yapılan AK Parti temayül yoklaması, partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. 

Yapılan açıklamaya göre, temayüle katılan partililerin yoğun teveccühü ile karşılaşan AK Parti Çorum Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, temayül yoklamasına katılan tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti. 

Temayülün büyük bir başarı ile gerçekleştirildiğini belirten Dr. Halil İbrahim Aşgın, "AK Partimiz yapılan temayül yoklamasıyla parti içi demokrasinin en güzel örneklerinden birisini gösterdi. AK Parti teşkilatları görevlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirdi. Temayül yoklaması sona erdi. Sonuçlar Partimizin Genel Merkezinde değerlendirilecek. Bu temayül yoklaması ve ardından gerçekleştirilecek anketler Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın demokrasiye ne kadar değer verdiğinin en güzel örneğidir. Çorum için hayırlısı ne ise o olsun diyoruz. Sonuç ne olursa olsun millete hizmet yolunda bıkmadan usanmadan Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği hedefler doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz." dedi. 

Dr. Aşgın, "Aday adaylığımız için bize gösterilen samimi ilgi için, demokrasinin en güzel örneğini sergileyen, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ortamı içerisinde gerçekleştiren temayül yoklamasına katılan teşkilat mensuplarımızın her birine en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi