‘Değiştir’ sloganıyla 24 Haziran seçimlerine giden Saadet Partisi, seçim beyannamesini açıkladı. ATO Kongre Merkezi’nde pazar günü düzenlenen programda, milletvekilli adayları da tanıtıldı.

Partiden yapılan açıklamaya göre programa, il ve ilçe başkanları ile milletvekili adaylarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Saadet Partisi’nin ‘Değiştir’ isimli yeni seçim şarkısı çalındı.

Ardından Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, partisinin seçim beyannamesini açıkladı.

24 Haziran’da yapılacak 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Saadet Partisinden ATO Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda, milletvekilli adaylarıda tanıtıldı.

ATO Kongre Merkezinde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’na Saadet Partisi  Çorum Milletvekili adayları Ahmet Bölükbaş, Faruk Cıdık, Ahmet Akif  Çoban ve Muhammet Ali Karatepe katıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhur Başkanı adayı Temel Karamollaoğlu'nun seçim beyannamesini açıklamasının ardından Çorum Milletvekili Adayları sahneye çıkarılarak tüm Türkiye’ye tanıtıldı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi