FATİH BATTAR

Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Çorum Milletvekili adayları Eğitim Sen’i ziyaret etti.

Saadet Partisi milletvekili adayları Ahmet Bölükbaş, Faruk Cıdık, Ahmet Akif Çoban, Muhammet Ali Karatepe ile saadet partisi il yönetimi seçim çalışmaları kapsamında Eğitim Sen Çorum Şube Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ederek, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde destek istedi.

Ziyaret kapsamında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi 1.sıra milletvekili adayı Ahmet Bölükbaş, Saadet Partisi’nin güçlü bir teşkilata sahip olduğunu belirterek; “İktidarı ele aldığımız zaman sabahtan itibaren ekonomiden sosyal meselelere kadar neler yapacağımızı bilen bir teşkilatız.” dedi

Saadet Partisi iktidarında kutuplaşmanın önüne geçeceklerini belirten Bölükbaş; “Benim çevremde, akrabalarımda, en yakınlarımda solcu, markist insanlar var. Ben ise milli görüşçüyüm. Bizim her insana saygımız var.  Bu ülkeyi sağcı, solcu diye bölmek yerine, biz kardeşiz anlayışını topluma yerleştirmeye çalışacağız. Kutuplaşmanın önüne geçeceğiz. 80 milyonu kucaklayacağız.” dedi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim Sen Çorum Şube Başkanı Mustafa Gül de sendika olarak 24 Haziran seçimlerinde CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi’nin içinde yer aldığı ‘Millet İttifakı’nı destekleyeceklerini belirterek, Saadet Partisi’ne seçimlerde başarılar diledi.

 Ziyaret sonunda Eğitim Sen Çorum Şube Başkanı Mustafa Gül, Saadet Partisi milletvekili adayları ve yönetimine hurma ikram etti.

Editör: Haber Merkezi