Saadet Partisi Çorum İl Teşkilatı’nın Hıdırlık parkında düzenlediği iftar yemeği, bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi.

İftar yemeğine Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Zorlu, Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz, Mecitözü İlçe Başkanı Üzeyir Özseçer, Saadet Partisi Milletvekili Adayları Ahmet Bölükbaş, Faruk Cıdık, Ahmet Akif Çoban, çok sayıda teşkilat mensubu ve  misafirler katıldı.

Yapılan açıklamaya göre, iftar vaktinin girmesi ile Sıddık Karaca’nın iftar duası ile başlayan yemek sonunda Saadet Partisi Milletvekili Adayı Ahmet Bölükbaş katılımcılara teşekkür ederek, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının son günlerine gelmiş bulunuyoruz. Rabbim ibadetlerimizi makbul eylesin. Ramazan ayı kardeşlik ayıdır, birlik ayıdır, kucaklaşma ayıdır. Bu mübarek günlerde herkesin daha çok yakınlaşmak, kardeşlik duygularını daha çok ortaya çıkarmak durumundadır. Ötekileştirmeden, kutuplaştırmadan bu güzel mübarek gün ve geceleri hep birlikte yaşamak durumundayız.” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi