FATİH BATTAR

Sungurlu’da bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulunan AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu Açık ve Kapalı Cezaevi inşaatlarını inceledi.

400 kişilik açık ve 1200 kişilik T tipi kapalı ceza infaz kurumu ve 200 adet lojman çalışmaları ile ilgili yüklenici firmadan bilgi alan Kavuncu, çalışmaları yerinde inceledi.

Kavuncu, AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, Sungurlu İl Genel Meclis üyeleri Ünal Cevizci ve Ramazan Kelepircioğlu ile birlikte 25 Mayıs 2017’de Ankara-Samsun karayolu kenarında bulunan Çiftlik köyünün Harman yeri mevkisinde yer teslimi yapılarak 16 Haziran 2017’de 306 dönüm arazi üzerine inşa edilen cezaevinde incelemelerde bulundu.

Kavuncu Sungurlu Kapalı ve Açık Cezaevi ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Sungurlu cezaevi lojmanları ve kapalı ceza evinin kaba inşaatı tamamlanıp açık cezaevinde ise kaba inşaat çalışmaları devam ediyor. 83 bin metrekarelik inşaat alanının mevcut proje üzerindeki jandarma tabur binası, idari bina, atölye, mutfak, teknik merkez, 400 kişilik açık ceza infaz kurumu, 1200 kişilik T tipi kapalı ceza infaz kurumu ve 200 adet lojmanın çalışmaları hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldık.” dedi

Editör: Haber Merkezi