RE­CEP ME­BET

AK Par­ti Ço­rum Se­çim Ko­or­di­nas­yon Mer­ke­zi (SKM) üye­le­ri dün ga­ze­te­mi­zi zi­ya­ret et­ti­ler.
SKM Baş­ka­nı Eyüp Ars­lan ön­cü­lü­ğün­de­ki zi­ya­re­te AK Par­ti İl Baş­kan­lı­ğı Ta­nı­tım ve Med­ya Baş­ka­nı Sa­lih Os­man Fın­dık, İl Sek­re­te­ri Ce­ma­let­tin Po­lat­taş, Ma­li ve İda­ri İş­ler Baş­ka­nı Ok­tay Yıl­dı­rım ka­tıl­dı.
Ga­ze­te­miz İda­ri İş­ler Mü­dü­rü Ati­la Çiğ­dem’in de ha­zır bu­lun­du­ğu zi­ya­ret­te ko­nu­şan Eyüp Ars­lan, 24 Ha­zi­ran Cum­hur­baş­kan­lı­ğı ve Mil­let­ve­ki­li Ge­nel Se­çi­mi ile il­gi­li ça­lış­ma­la­rı hak­kın­da bil­gi­ler ver­di.

 

‘TAM KAD­RO SA­HA­DA­YIZ’

AK Par­ti Ço­rum SKM’nin Ye­ni­yol Ma­hal­le­si Sel So­kak’ta hiz­me­te gir­di­ği­ni an­la­tan Ars­lan, “Mil­let­ve­ki­li aday­la­rı­mız, İl Baş­ka­nı­mız ve Be­le­di­ye Baş­kan­la­rı­mız baş­ta ol­mak üze­re tüm teş­ki­lat men­sup­la­rı­mız­la tam kad­ro sa­ha­ya in­dik” de­di.
Ço­rum Teş­ki­la­tı ola­rak, AK Par­ti Ge­nel Mer­ke­zi’nin di­rek­tif­le­ri doğ­rul­tu­sun­da gö­rev ve so­rum­lu­luk­la­rı­nı ye­ri­ne ge­tir­dik­le­ri­ni be­lir­ten SKM Baş­ka­nı Ars­lan, da­ha ön­ce­ki se­çim­ler­de ol­du­ğu gi­bi tüm si­ya­si par­ti­ler­le cen­til­men­lik için­de ya­rı­şa­cak­la­rı­nı kay­det­ti.

“Hal­kı­mı­zın par­ti­mi­ze ve Cum­hur­baş­ka­nı­mı­za te­vec­cü­hü bü­yük” di­yen Ars­lan, “Se­çim ça­lış­ma­la­rı­mız­da biz­le­ri yal­nız bı­rak­ma­yan, va­tan­daş­la­rı­mız­la par­ti­miz ara­sın­da köp­rü ku­ran yol ar­ka­daş­la­rı­mız ba­sın men­sup­la­rı­na da te­şek­kür edi­yo­ruz” di­ye ko­nuş­tu.

Ço­rum’a ya­kı­şır bir se­çim sü­re­ci te­men­ni­sin­de bu­lu­nan Ars­lan, “Şim­di­ye ka­dar Cum­hur­baş­ka­nı­mız’ı hiç mah­cup et­me­dik. Bu se­çim­ler­de de mah­cup et­me­ye­ce­ğiz. Ço­rum’a ya­kı­şır bir so­nuç­la ve­kil aday­la­rı­mı­zı An­ka­ra’ya uğur­la­ya­ca­ğız” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.