Yeni bir sisteme geçmek için gün sayan Türkiye,  sandıkta buluşarak geleceğini oyluyor. Yaşadığı her türlü badireyi atlatan Türkiye, yarın kurulacak olan sandıklarda, tercihini ortaya koyarak kaderini oylayacak. Sandık başına gidip oy kullanmanın vatandaşlık görevi olmanın yanı sıra, ülkeye sahip çıkmak anlamına geldiği asla unutulmamalı.

Sandık başına giden seçmen, kendi hür iradesini sandığa yansıtacak ve çıkan sonuç herkesin kabul edeceği bir sonuç olacak. Tüm dünyanın gözünün çevrildiği bu seçim, dış güçlerin ve Türkiye düşmanlarının maniplasyonu ile değil, bu ülkenin gerçek sahipleri olan milletimiz tarafından karara bağlanacak.

Yarınlarını düşünen, geleceğimizi teminat altına almakta kararlı olan herkes, bu ülke için canla başla çalışacak kadroları iş başına getirecek. Türlü hile ve desiselerle kavga ortamına sürüklenmek istenen seçim ortamı, bir kez daha milletimizin sağ duyusu ile huzur ve barış ortamında gerçekleşiyor.

Millet, 15 Temmuz'da yaşanan hainliği unutmaksızın, Ortadoğu coğrafyasını kan gölüne dönüştüren canilerin hesaplarını da çok iyi değerlendirerek kararını verecek. Şehit kanlarıyla sulanan bu toprakların sahibi olan millet, demokrasi yolunda emin adımlarla ilerleyerek, ülkesi üzerindeki söz hakkının sadece kendisine ait olduğunu cümle aleme ilan ederek, başta tüm terör gurupları olmak üzere, ülkemiz üzerinde oyunlar oynayıp tuzaklar kurmaya çalışanlara gereken cevabını sandığa giderek verecek.

Editör: Haber Merkezi