FATİH AKBAŞ

SP İl Başkanı ve Çorum milletvekili aday adayı Faruk Cıdık, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na Çorum’dan 1887 imza verildiğini belirtti.
Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi ve Çorum milletvekili aday adayı Ahmet Bölükbaş, SP İl Başkanı ve Çorum milletvekili aday adayı Faruk Cıdık, SP Merkez İlçe ve Karargah Başkanı Orhan Sakınmaz ile Merkez İlçe yöneticisi Mehmet Yıldız gazetemizi ziyaret etti.

Ziyarette konuşan SP GİK üyesi ve milletvekili aday adayı Ahmet Bölükbaş, parti olarak Milli Görüş prensipleri çerçevesinde hareket ettiklerini belirterek, “Başkanlık sistemine geçilmesi nedeniyle ittifaklar yapılıyor. Bizde Millet İttifakımızı yaptık. Bu süreçte tüm kesimlerden partimize teveccüh olacağına inanıyorum. Fikirlerimizi gerek Türkiye gerekse Çorum bazında anlatıyoruz ve anlatmaya da devam edeceğiz” dedi.

SP İl Başkanı ve Çorum milletvekili aday adayı Faruk Cıdık ise Cumhurbaşkanlığı adaylığı için SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na Çorum’dan 1887 imza verildiğini belirtti.
Erken seçim nedeniyle farklı bir seçim atmosferi yaşandığını kaydeden Cıdık, kendilerinin de bu kapsamda çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.