FATİH AKBAŞ

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, Çorum Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Erol Kavuncu, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin yüzyılın seçimleri olduğunu ifade ederek,  milletvekili seçildiği takdirde memleketin huzuru ve hayrı için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

STK’larla çok güzel çalışmalar yapacağını kaydeden Kavuncu, “Türkiye’de AK Parti iktidarı döneminde hem demokrasi hemde ekonomik anlamda büyük gelişmeler oldu. Bunlar yeterli mi? Hayır değil. Ülkemizi kalkındırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda STK’larla birlikte de güzel çalışmalar yapacağız” dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, ise tarımsal destekler noktasında talepleri olduğunu belirterek, “Tarımsal destekler üretim bazlı olmalı. Tarımsal destekler artarak devam etmeli ama verilirken üretim dikkate alınmalıdır. Çiftçi ne üretiyorsa ona destek verilmelidir” şeklinde kaydetti.

Borsa Başkanı Naki Özkubat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Erol Kavuncu ve beraberindekilere teşekkür etti. Ziyarette Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya’da hazır bulundu.