M.BURAK YALÇIN
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ulusal kalkınmanın yerelden başladığını belirterek, “Bizimle uyumlu çalışacak adaylara oy verirseler Çorum dahil her yerde güzel günler bizi bekleyecek” dedi.


Üçtutlar Mahallesi SKM açılışında konuşma yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Çorum’un hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hem de AK Parti’ye her zaman tam destek verdiğini dile getirerek, “Bizde gerek hükümet olarak gerekse belediye hizmetleri olarak Çorum’a olan borcumuzu ödemeye çalıştık. Ödedik mi hayır. Daha yapılacak çok işimiz var. AK Parti hizmet trenine siz destek olduğunuz sürece kıyamete kadar devam edecek” ifadelerini kullandı.


Güzel günlerin geleceğini bunun içinde sabırlı olmak gerektiğini vurgulayan Bakan Dönmez, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “2000’li yıllarda milli gelir 3 bin dolardı, İMF’ye borcumuz 3.5 milyar dolardı. Milli gelir üç katı arttı. İMF’ye olan borcu bitirdik. Milli gelirde 12 bin doları geçince birileri düğmeye bastı. Gezi olayları, 17-25 darbesi, 15 Temmuz darbesi ile karşı karşıya kaldık. Milletimiz dimdik durdu atlattık. Ekonomik darbe yapmaya kalktılar onu da atlattık. Şimdi daha güzel günler bizi bekliyor. Sabırlı olacağız. 


Hizmetlerin devamı için Çorum’un ilçelerinde ve beldelerinde AK Partili adaylara yetkiyi vereceksiniz. Halil İbrahim kardeşimizin güzel projeleri var bizde destek olacağız. Ulusal kalkına yerelden başlar. Bizimle uyumlu çalışacak adaylara oy verirseler Çorum dahil her yerde güzel günler bizi bekleyecek.”

Editör: Haber Merkezi