MURAT ÇETİN

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, Organize Sanayi Bölgesi ve Ankara Yolu’nda bulunan bazı fabrikaları ziyaret etti. Türkiye’nin kalkınması ve güçlenmesinin temel unsurlarının başında üretim geldiğine işaret eden Erol Kavuncu, “Üreten herkesin emrinde olmaya devam edeceğiz. Özellikle Çorum’un gözbebeği sanayi kuruluşlarımızla gurur duymanın yanı sıra, bu gururumuzu onlara destek olarak hayata taşıyacağız.” dedi.

OSB Müdürlüğü’nü ziyaret eden Erol Kavuncu’ya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç eşlik etti. Burada OSB Müdürü Yaşar Şahin’i ziyaret ederek çalışmalarında başarı dileyen Kavuncu, OSB’nin genel durumu hakkında Şahin’den bilgi aldı.

OSB ziyaretlerini Armor Isı, Yağmaksan, Çakır Tarım, Mone Medikal ve Güven Yem’le sürdüren Erol Kavuncu, firmaların üretim bölümlerini ve çalışanları da ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.

MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Mücahit Ahmed Köksal’ın sahibi olduğu Armor Isı’nın ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Köksal’la da sohbet eden Kavuncu, Yağmaksan ziyaretinde de Yağmaksan Sahibi Mustafa Yağlı ve Yağmaksan CEO’su Fatih Yağlı ile genel siyaset ve piyasa ekonomisi üzerine görüş alışverişinde bulundu.


 

Mone Medical firmasında Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Şamlı tarafından karşılanan Erol Kavuncu, burada da firma çalışanlarını tek tek ziyaret ederek, başarı dileklerinin yanı sıra seçimlerde de partisi için destek istedi.

Güven Yem Fabrikası ziyareti ile çalışmasına da devam eden AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, burada da Yönetim Gürcan Coşkun ve Yönetim Kurulu üyeleri Akif ve Orhan Coşkun’la sohbet ederek, ev sahiplikleri için teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi