Ayva Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin daveti üzerine derneği ziyaret eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, Ayvalılar’a Milli Görüş’te birleşme vakti geldiğini söyledi.

İl Başkanı Faruk Cıdık ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gittiği dernek ziyaretinde konuşan Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, “Saadet Partisi olarak önümüzdeki 31 Mart'ta yapılacak seçimlerin öncelikle memleketimize daha sonra tüm Müslüman alemine ve dünyadaki bütün mazlumlara hayırlar getirmesi için dua ediyoruz. Yaşanabilir bir Çorum oluşturmak için yola çıktık. Milli Görüş belediyeciliğini anlatmamıza gerek yok. 94 -2002 arası Çorum’umuzda Milli Görüş belediyeciliği hakimdi ve o yıllarda borçlu aldığımız belediyeyi borçsuz olarak 2002 yerel seçimlerinde mevcut iktidara bıraktık. Geldiğimiz sonuç ortada... 17 yılın sonunda ayda 12 trilyon faiz borcu ödeyen ve işçi maaşlarını ödemek için arsa satan belediye konumuna geldiler. Gezdiğimiz ziyaretlerde, ‘ah o dönem tekrar gelir mi’ diye bir özlem var. Önümüzdeki 31 Mart seçimleri bir fırsat, bu özleminizi dindirmek için 31 Mart'ta yapılacak seçimlere herkesi Saadet’e bekliyoruz.” dedi. 

Kurt, projelerinde, hemşehri dernekleri için memleketin belli bölgelerinde site şeklinde ulaşımın kolay olduğu temiz ve nezih mekanlar olduğunu da sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi