Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, “Yeni sistemin yerleşmesi için üzerimize düşeni yapacağız.” dedi.

24 Haziran seçimlerinden önce hedefledikleri iki durumun da gerçekleştiğini ifade eden Onan, şu açıklamayı yaptı: “Bunlardan birincisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk turda yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi, ikincisi de Cumhur İttifakının ve MHP'nin Meclis'te güçlü bir şekilde yer almasıydı.

MHP, ülkemizin siyaset tarihinde önemli bir yere sahiptir. Artık daha da güçleneceğiz. Yeni sistemin sağlamlaşması için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannamesinde yer alan hususların, taahhütlerin hayat bulması için öncülük yapacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin tüm kurum ve kurallarıyla yerleşmesi için gayret içerisinde olacağız. Yeni sistemin uygulama bulması açısından MHP üzerine düşeni yapacaktır. Daima önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben demeye devam edeceğiz.

Çalışmalarımız, Cumhur İttifakı ruhu ve Yenikapı ruhu ile en iyi şekilde devam edecektir. İttifak seçimlere yönelik kurulmamıştır. Türkiye'nin sorunlarının çözülmesi açısından da devam edecektir. Çok büyük katkılar sunacağız.

Liderimiz Devlet Bahçeli'nin de bu güne kadar bütün öngörüleri ve tespitleri doğru çıkmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi bu öngörülerinin doğru ve haklı çıkmasıyla çok daha büyük güç kazanmıştır.”(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi