Saadet Partisi Çorum İl Başkanı İbrahim Zorlu, Uğurludağ İlçe Başkanı’nın beraberinde 60 kişiyle birlikte AK Parti’ye geçmesine ilişkin yazılı basın açıklaması yaptı.

Zorlu’nun konuya ilişkin açıklaması şöyle: “18 Haziran 2018 tarihi itibariyle teşkilat içi sebeplerden ötürü il yönetim kurulu kararıyla ilçe başkanlığı görevinden alınan ve 20 Haziran 2018 tarihinde öğle saatlerinde medya aracılığıyla siz değerli halkımıza duyurulan Uğurludağ eski İlçe Başkanımız Rıfat İpek, 20 Haziran 2018 tarihinde AK Parti il binasında yapılan bir basın açıklamasıyla partimizden kendisi, yönetimi ve 60 kişilik Saadet Partisi üyesiyle birlikte istifa ettiğini ve AK Parti’ye katıldıklarını kamuoyunu duyurmuşlardır.

Biz Milli Görüş olarak Türkiye Cumhuriyeti gibi kişisel özgürlüklerin olduğu bir ülkede, bir şahsın veya yanında olanların siyasi görüşüne karışacak ve sen nasıl bunu yaparsın diyecek değiliz. Lakin bazı gerçeklerin de bilinmesi  gerekmektedir.

Birincisi 60 üye ve yönetimle istifa ettiğini iddia etseler de bizim Saadet Partisi olarak Uğurludağ ilçemizde kayıtlı ilçe başkanımız ve yönetimi de dahil 8 adet kayıtlı üyemiz vardır. İlçe Seçim Kurulu kayıtlarına dileyen bakabilir.

İkincisi 1 Kasım 2015 seçimlerinde partimiz Uğurludağ ilçemizde köyleri de dahil olmak kaydıyla 60 üye başkan ve yönetim olduğu iddiasına karşın 16 oy verilmiştir. Bugün yaptıkları baştan aşağı yalanlarla ve iftiralarla dolu bu basın açıklaması Nasrettin Hocanın kedisine dönmüştür.

Saadet Partimiz ve kıymetli Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu ile alakalı PKK yandaşlığı ve FETÖ taraftarlığı iftirasını ise biz hiçbir cevap vermeden kendilerine iade ediyoruz.  Biz 50 yıllık tertemiz bir maziye sahip olan Milli Görüş hareketi olarak cennet vatanımızın teminatı olmaya devam edeceğiz. Hiçbir zaman da yalan ve iftiraya pabuç bırakmayacağımızı kıymetli halkımıza bildirir, 24 Haziran seçimlerinin de öncelikle şehrimiz, ülkemiz, İslam alemi ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini dileriz.” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi