EROL TAŞKAN
Hematoloji Uzmanı Doktor Abdulkerim Yıldız Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hematoloji Servisi’nde göreve başladı. 

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’den 2008 yılında mezun olan Uzm. Dr. Abdulkerim Yıldız, 2009-2014 yılları arasında görev yaptığı Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamladı. Yıldız, yeni görev yeri olan Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde polklinik hizmetlerine başladı. 

Uzm. Dr. Aldulkerim Yıldız kimdir?
18 Ocak 1985 tarihinde Bolu-Dörtdivan'da doğdu. İlkokul eğitimimi Dörtdivan, orta ve lise eğitimimi Düzce Arsal Anadolu Lisesi'nde birincilik derecesi ile bitirdi. 2002 yılında başladığı Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden (Tıp-İngilizce) 2008 yılında mezun oldu. 2009-2014 yılları arasında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı’nda İç Hastalıkları uzmanlık eğitimimi tamamladı. 2014-2016 yıllan arasında Karabük Üniversitesi Eğitim-Araştırma Hastanesinde İç Hastalıkları uzmanı olarak mecburi hizmetini tamamladı. Aralık 2015 YDUS sınavında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hematoloji Bölümü’nde yandal uzmanlık ihtisası yapmaya hak kazandı. Temmuz 2016- Temmuz 2019 yılları arasında 3 yıllık hematoloji eğitimimi tamamlayarak Hematoloji uzmanı oldu. Ekim 2019 Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası ile Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışmak üzere hematoloji uzmanı olarak atandı. 16 Aralık Pazartesi tarihi itibari ile aktif olarak hasta muayene, tetkik ve tedavi hizmetlerine başladı.

Bugüne kadar uluslararası-ulusal makale, kitap bölümü yazarlığı, sözlü sunum ve poster bildirilerinden oluşan yaklaşık 100'e yakın akademik yayını olan Hematoloji Uzmanı Doktor Abdulkerim Yıldız,  iyi düzeyde İngilizce biliyor. Evli ve 1 çocuk babası.

Editör: Haber Merkezi