‘Yaşam için sağlık’ sloganıyla hizmetlerine devam eden Özel Elitpark Hastanesi, yeni Cildiye Uzmanı Dr. Deniz Erkan’ı bünyesine kattı.
Hizmet vermeye başladığı günden bu yana ‘Hep daha iyisi’ anlayışını benimseyen ve deneyimli hekimleri ile Çorum ve bölge halkının ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetini kaliteli bir şekilde sunan Özel Elitpak Hastanesi, uzman kadrosunu Cildiye Uzmanı Dr. Deniz Erkan’la daha da güçlendirdi.

Yapılan açıklamaya göre, her türlü cilt sorunu alanında oldukça deneyimli ve başarılı olan Uzman Dr. Deniz Erkan, cildiye polikliniğinde; cinsel yolla bulaşan hastalıklar (genital siğil, genital uçuk, frengi vb.), saç dökülmesi, tırnak hastalıkları (tırnak teli takılması), alerjik deri hastalıkları (egzama, ürtiker vb.), sivilce (akne), sedef hastalığı, mantar hastalıkları, ağızda aft ve behçet hastalığı, siğil, nasır, vitiligo (ala hastalığı), hirsutizm (aşırı tüylenme), ciltte leke (doğum, yaşlılık, güneş vb.) aAşırı terleme, deri kanseri erken tanı ve tedavisi, intralezyoner enjeksiyon, maya ve mantarların mikroskobik incelenmesi, wood lambası ile cilt muayenesi (iyi ve kötü huylu deri lezyonlarının, tümörlerinin tanı ve tedavisi), elektrokoterizasyon (siğil, et beni vb.), kriyoterapi (buz tedavisi-dondurma tedavisi), (siğil, aktinik keratoz, seboreik keratoz gibi iyi huylu deri tümörleri tedavisi), benlerin ve damarsal lezyonların dermatoskopik değerlendirilmesi, botoks, dolgu uygulamaları, mezoterapi (saç ve cilt), mezoterapi ile bölgesel incelme, PRP (yüz saç uygulamaları), dolgu, lazer uygulamaları, ameliyatsız iple yüz germe işlemlerinde hizmet verecek.
 

Uzman Dr. Deniz Erkan kimdir?
1982 yılında Adana’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Adana’da tamamladı. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2006 yılında mezun olan Erkan, ihtisasını Çukurova Üniversitesi Dermatoloji Anabilim Dalı’nda tamamladı. 
Adana Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve daha sonra da Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi’nde üç yıl görev yapan Erkan, evli ve iki çocuk annesi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi