Çorum Özel Hastanesi, K.B.B. Hastalıkları kadrosuna hemşehrimiz Opr. Dr. Kazım Tekin’i ekleyerek hekim kadrosunu daha da güçlendirdi.

K.B.B. Hastalıkları branşının hastaneleri ve Çorum için önemli bir branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda K.B.B. Hastalıkları bölümü için hemşehrimiz Opr. Dr. Kazım Tekin’i kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti. 

Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Başhekim Bilgili, “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz 23 farklı branşta, 34 uzman, 5 pratisyen hekim kadrosuyla, 130 yatak kapasitesiyle, 49 yataklı yoğun bakım üniteleriyle ve hizmet çeşitliliğini arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir sağlık tesisi sunmaktadır.’’ diye konuştu.

K.B.B. Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Kazım Tekin ise, “Çorum Özel Hastanesi’nde memleketimin halkına hizmet vermekten gurur duyacağım. Halkımızın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceğiz.” dedi. 
Alanında oldukça deneyimli ve başarılı olan Tekin’in, Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları branşında her türlü ameliyatı başarılı bir şekilde yaptığı, işitme ve denge (baş dönmesi-Vertigo) bozuklukları, kulak zarı onarımı, kulak zarına tüp yerleştirilmesi, estetik burun cerrahisi (Rinoplasti), sinüzit tedavisi, geniz eti ve bademcik ameliyatları, tükürük bezi hastalıkları tedavisi, ses kısıklığı tedavisi, horlama tedavisi gibi çok sayıdaki teşhis ve tedaviyi başarı ile gerçekleştirdiği belirtildi. 

OPR. DR. KAZIM TEKİN KİMDİR?
1982 yılında Çorum’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çorum’da tamamladı. Çorum Fen Lisesi’ni bitirdi. 2008 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden başarıyla mezun oldu. Uzmanlığını Kulak Burun Boğaz Hastalıkları üzerine yapmaya karar veren Kazım Tekin, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Tıp Fakültesinde 2010 – 2014 yılları içinde K.B.B. Hastalıkları Araştırma Görevlisi olarak çalıştı.

2009 yılında Yozgat İli 2 No’lu Sağlık Ocağında Pratisyen Hekim olarak çalıştı. 2014 – 2016 seneleri içinde Yozgat Boğazlıyan Devlet Hastanesinde K.B.B. Hastalıkları Uzmanı olarak görev yaptı.
2016 – 2019 yılları arasında Ankara Özel Magnet Tıp Merkezinde, 2019-2020 yılları arasında Ankara Özel Özkaya Tıp Merkezinde K.B.B. Hastalıkları Uzmanı olarak çalıştı. 2020 yılı Eylül ayı itibariyle Çorum Özel Hastanesinde K.B.B. Hastalıkları Uzmanı olarak göreve başladı. İngilizce bilen Tekin, evli ve 2 çocuk babası.