100 yataklı İskilip Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlandı.

İskilip Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Vali Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, İl Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı inşaatı tamamlanan İskilip Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

2011 yılında ihalesi yapılan ve müteahhit değişimi nedeniyle TOKİ’ye devredilen İskilip Devlet Hastanesi, İskiliplilerin hizmetine girmek için gün sayıyor.

SAĞLIK’TA ÇORUM VE İLÇELERİ DE NASİBİNİ ALDI

Ceylan, AK Parti hükümeti ile birlikte sağlıkta devrim yaşandığını kaydederek, bu devrimden Çorum’un ve ilçelerinin de nasibini aldığını kaydetti.

‘Çorum merkezde ne varsa ilçe ve köylerimizin de azami derecede bütün hizmetlerde yararlanması için çalışıyoruz’ diyen Ceylan, “Hükümetimizden önce Çorumlu kardeşlerim en basit ameliyatlar için Ankara’ya veya İstanbul’a gitmek zorunda kalıyordu. Çorum’daki sağlık hizmetleri maalesef ülkemizin birçok yerinde olduğu gibi yetersizdi. Biz inşa ettiğimiz 7 hastane ve 4 sağlık ocağıyla bu sıkıntıyı da önemli ölçüde çözdük.  Sağlık yatırımlarımız da ilçelerimizi de ihmal etmedik, 100 yataklı İskilip Devlet Hastanesiyle birlikte 5 adet sağlık yatırımımızı da yaptık ve kısa sürede ilçe halkımızın hizmetine açılacaktır” ifadelerini kullandı (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi