FATİH BATTAR

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesine inşa edilecek Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi için temel atma töreni düzenlendi.

Yaklaşık 10 milyon TL’ye mal olacak Onkoloji Merkezi 90 günde tamamlanacak. Tüm Onkolojik alanlar tek merkezde toplanacak. Kemoterapi, PET, Nükleer Tıp, İyotlu Tedavi ve Linac Tedavisi uygukanacak merkez ile Ankara ve Samsun’da tedavi gören aylık 100 hastanın ve ailesinin sevkinin önlenmesi ve çevre illerden de sevk alması planlanıyor.

Merkezde kemoterapi, radyoterapi, nükleer tıp gibi tüm işlemler aynı merkezden yapılacak.   

Törene Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Jandarma Komutanı İlhan Uzunoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mesut Sezikli, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Borsa Başkanı Naki Özkubat ve hastane personeli katıldı.

Editör: Haber Merkezi