HALİL ÖZTÜRK
1. Amatör Küme’de sezonun şampiyonunu büyük oranda belirleyecek maçta yarın Osmancık Belediyespor sahasında Çimentospor ile karşılaşacak.
Ligde 14. hafta maçları sonunda rakiplerine fark atarak ilk iki sırada yer alan Osmancık Belediyespor ile Çimentospor yarın saat 14’de Osmancık ilçe sahasında karşılaşacaklar.


Bu zorlu maç öncesinde Osmancık Belediyespor 42 puanla lider durumda bulunurken Çimentospor 39 puanla ikinci sırada bulunuyor. İki takımda diğer rakipleri ile yaptıkları maçları kazandılar. Ligin ilk yarısında Çorum’da oynanan maçta Osmancık Belediyespor rakibini 2-0 yenerek avantaj yakalamıştı.
Yarın oynanacak maçta Çimentospor rakibi önünde önce galip gelmek sonra ise ikili averajı eşitlemek veya üstünlük sağlamak amacında. Bu zorlu maç öncesinde Osmancık Belediyespor takımında sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Çimentospor’da ise sakatlığı bulunan Erol yarınki maçta forma giyemeyecek.


Maçı Osmancık Belediyespor’un kazanması veya beraberlik halinde ev sahibi takım şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağlayacak. Çimentospor’un galibiyeti halinde ise puanlar eşitlenecek. Yeşil Beyazlılar maçı iki farklı kazanması halinde iki takımda kalan maçlarını kazanırsa iki takım baraj maçı yapacak. Yarın oynanacak maçta Çimentospor üç farklı galip gelmesi halinde ise ikili averaj üstünlüğünü eline geçirecek.