HALİL ÖZTÜRK

Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio ligde son üç maçlarını kazanarak ilk yarıyı play-off potasında kapattıklarını ancak ikinci yarıda mücadelenin çok daha zorlu geçeceğini belirterek ‘Camiamız bizi sabırla desteklemeye devam etsin’ dedi.


Takım olarak sezonun ilk yarısında zaman zaman kötü günler geçirdiklerini belirten Teknik Direktör Mehmet Aurelio özellikle son üç haftada aldıkları galibiyetin kendilerini play-off potasına soktuğunu belirterek ‘Üst üste iki maçı kazanarak bulduğumuz moralle Adliyespor maçına çıktık.
Grupta kolay maç olmadığını daha öncede söylemiştim. İyi oynadığımız maçta son dakikaya kadar golü kovaladık ve son dakkada da olsa bulmayı başardık. Bu golle maçı kazanarak galibiyet serimizi üç maça çıkardık ve ilk yarıda zorlu peniyodu geride bıraktık.


İlk yarının son haftasında üçte üç hedefimize ulaştık ve aynı zamanda devre arasına play-off potasında girdik. Ayrıca bu galibiyet ilk yarıdaki ilk deplasman galibiyeti olması ve psikolojik baskıyı ortadan kaldırması adınada çok önemli oldu. Ben bu maçta doksan dakika sahada mücadele eden tüm futbolcularımı canı gönülden kutluyorum. Öte yandan bizleri Ankara’da da yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.


Aurelio ilk yarının ardından ikinci yarının çok daha zor geçeceğini belirterek devre arasında iyi bir kadro olmak için çok daha fazla çalışmak zorunda olduklarını belirterek ‘Bu konuda yönetimimiz de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Eksik mevkilerimize yapacağımız takviyeler ile daha güçlü hale geleceğiz. Bizim bu noktada taraftarlarımızdan tek istediğimiz her zaman olduğu gibi sabırla bizleri desteklemeleri. Sezon sonunda hep birlikte mutlu sona ulaşmak adına herkesin desteğine ihtiyacımız olacak. Bu nedenle tüm şehirden hep destek tam destek bekliyoruz’ dedi.

Editör: Haber Merkezi