YÜKSEL BASAR
Türkiye Wushu Kungfu Federasyonu tarafından düzenlenen Minikler ve Yıldızlar Sanda ve Taolu Türkiye Şampiyonası’nda Çorumlu dört sporcu dokuz madalya kazandı.
25-27 Ocak tarihleri arasında Antalya’da yapılan Türkiye Şampiyonasına ilimizden beş sporcu katıldı ve dokuz madalya kazandılar. Şampiyonada 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kulübü’nden Mehmet Emin Şanal Wushu Taolu 32 form nangun’da gümüş, 32 form gunshu’nda bronz 30 form Jianshu kategorisinde ise gümüş olmak üzere toplamda üç madalya kazandı.


Fatma Sudenaz Zeytin Wushu Sanda 52 kiloda üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Albayrak Gençlik Eğitim ve Kültürspor’dan Şengül Sezek Wushu Taolu 32 form Changquan’da altın madalyanın sahibi olurken 32 form jianshunda gümüş, 32 form gunshu kategorisinde ise üçüncü olarak bronz madalya aldı ve şampiyonayı üç madalya ile tamamladı.


Anadolu Gençlik Kültürspor ve Spor Kulübü’nden Erdinç Kayabaşı ise Wushu Taolu 32 form nanquanda gümüş, 32 form gunshunda gümüş olmak üzere şampiyonadan iki madalya ile ayrıldı.