HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor’un golcü kaptanı Yakup Alkan 77 gün süren gol orucuna Gölcükspor maçında son verdi. İlk yarısındaki performansı ile grupta gol krallığında açık ara önde olan Yakup Alkan 14. haftada Bayburtspor ile deplasmanda oynanan maçta takımının golünü attı ancak uzatma dakikalarında gördüğü kırmızı kartla üç maç ceza aldı.


İlk yarının son üç haftasında forma giyemeyen Yakup Alkan ikinci yarının ilk iki haftasındaki Muğlaspor ve Fatsa Belediyespor maçlarında gol sevinci yaşayamadı. Bu hasrete Gölcükspor maçının 52. dakikasında son veren Yakup Alkan golün ardından büyük bir sevinç yaşadı.
Bu golle gol sayısını 14’e çıkartan Yakup Alkan zirvedeki yerini sağlama aldı. Grupta ikinci sırada Bağcılarspor kulübünden Recep Akmekik bulunurken Erzincanspor’dan Ali Öztürk ise 10 golle ikinci sırada bulunuyor.


Öte yandan gol orucunu bozduğu maçta takımını galibiyete taşıyan golü atan kaptan Yakup Alkan maçın ardından ise geleneksel galibiyet selfisini çeken isim oldu. Maraton tribün lideri Erdoğan Zembil tarafından geleneksel hale gelen galibiyet selfisini bu kez Yakup Alkan çekti.

Editör: Haber Merkezi