HALİL ÖZTÜRK
Teknik Direktör Ahmet Yıldırım evlerinde oynadıkları ikinci maçtan da beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını ancak takımın verdiği mücadele kazanma isteğinin geleceğe daha umutlu bakmalarını sağladığını belirterek ‘Şampiyonluğa oynadığımızı A’dan Z’ye herkes hissetmeye başladı inşallah sezon sonunda o kupayı Çorum’a getireceğiz’ dedi.

Yıldırım maçın ardından yaptığı değerlendirmede sahaya mutlak üç puan için çıktıklarını bu inançla maça başladıklarını belirterek ‘Taraftarımıza üç puan hediye ederek ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyorduk. Rakibimizin gücünü ve maçında çok zor geçeceğini biliyorduk. Maçın 30. dakikasında on kişi kalmamız tüm oyun planımızı etkiledi. Eksik kalmamıza rağmen oyundan kopmadık ve gol arayan taraf olduk. Böylesi zorlu maçta bu kadar uzun süre eksik oynamak ve bundan sıyrılarak gol arayan taraf olmak sevindirici.

Maç sonunda görüntüleri izledik ve attığımız golde faul olmadığını herkes gibi bizde gördük. Maçın hakemi verdiği diğer kararları bir kenara bırakalım son dakikalarda net golümüzü vermeyerek bizi üç puandan etmiştir. Diyarbekirspor maçında da aynı şekilde bir golümüz verilmemişti.

Evimizde taraftarımız önünde iki puan kaybettiğimiz için çok üzüntülüyüz ancak bir okadar da sevinçliyiz. Çünki eksik kalmalarına rağmen oyuncularımızın gösterdiği performans, kazanma azmi, tribündeki taraftarını sevindirme isteği beni son derece mutlu etti. Bu performanstan sonra geleceğe daha umutla bakıyoruz.

Sezon başında şampiyonluğa oynadığımızı açıkladık. Belki buna inanmayanlar vardı ancak Sakaryaspor maçının ardından A’dan Z’ye herkes bu inancı taşımaya ve inanmaya başladı. İnşallah sezon sonunda o kupayı Çorum’a getireceğiz. Bu mücadele bu özveri bu birliktelik ve takım içindeki arkadaşlık bizi mutlu sona ulaştıracaktır.  Maç öncesi ve doksan dakika boyunca ardından sonunda takımlarına sahip çıkan ve onlara büyük destek veren taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sahada futbolcular tribünde taraftarlarımızın bu birlikteliği böyle sürdüğü sürece birlikte