HALİL ÖZTÜRK
Türkiye Atletizm Federasyonu Bölgesel Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Çorum Belediyesi Gençlikspor kulübünden Abdulbaki İldir 200 metrede Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

7 Ağustos cumartesi günü pandemi nedeni ile beş ayrı merkezde yapılan Türkiye Şampiiyonası’nda Çorum Belediyesi Gençlikspor’dan Abdulkadir İldir Ankara’da yarıştı. Ankara’daki yarışta altı sporcu mücadele etti ve Abdulbaki İldir Orçun Ünalan’ın ardından ikinci oldu.

Ankara ile birlikte Mersin, Trabzon, İstanbul ve Denizli illerinde yapılan yarışmalar sonucunda Ankara’da yarışan Bilecik bölgesi atleti Orçun Ünalan 22.70’lik derecesi ile birinci olurken Mersin’den Cem Özsu 22.72’lik derecesi ise ikinci olurken Çorum Belediyesi Gençlikspor kulübünden Abdulbaki İldir ise 23.22’lik derecesi ise üçüncü olarak bronz madalya kazandı. 

Abdulkadir İldir 100 metre yarışında ise Ankara’daki müsabakalar sonunda Orçun Ünalan’ın 10.98’in ardından 11.40’lık derecesi ile ikinci oldu. İldir beş grup merkezinden gelen sonuçlarda 100 metre kategorisinde ise Gaziantep’ten Muhammet Fatih Göz ile birlikte altıncılığı paylaştı.

Yarışmada 800 metre erkeklerde Çorum adına yarışan Ramazan Çulan Ankara grubunda sekizinci Hakan Topal ise dokuzuncu oldular.

Editör: Haber Merkezi