HALİL ÖZTÜRK
Çimentospor Başkanı Ali Dursun geçtiğimiz hafta sonu oynadıkları Osmancık Belediyespor maçında yaşadıklarına sitem etti ve verilmeyen penaltı ve golleri sonucunda sahadan hak etmedikleri bir mağlubiyet ile ayrıldıklarını belirterek ‘Hakkımızı  Çorum’da ahbap çavuş ilişkisini aşamayacağımızı gördüğümüz için Ankara’da aramaya karar verdik’ dedi.


Başkan Ali Dursun, maçtan önce kendilerine gelen duyumlar doğrultusunda İl Hakem Komitesi’ne gerek telefon gerekse dilekçe ile başvururak hakem atamasında dikkat edilmesini istediklerini belirterek ‘Ancak bizim tüm uyarılarımıza rağmen Komite aynı hakemin atamasını yaptı.


Maçı izleyen yüzlerce spor severin ortak görüşü Çimentospor bu maçta hakem kararları ile mağdur olmuştur. Bunu söylerkende kesinlikle Osmancık Belediyespor’un galibiyetine gölge düşürmek istemiyorum. Gerçekten sahada centilmence ellerinden gelen mücadeleyi verdiler.


Maçın ardından soyunma odasında futbolcularımın gözyaşlarını gördükten sonra verilen mücadelenin ve emeğin karşılığını arama kararı aldım. Bu doğrultuda Çorum’da ahbab çavuş ilişkisi içinde devam eden sistemi değiştiremeyeceğimi gördüğümüz için Ankara’da hakkımızı aradık ve aramaya devam edeceğiz. Biz kimseden ayrıcalık istemiyoruz sadece yönetenlerin adil olmasını istiyoruz.


Biliyorumki bu görüşmeler bizim kaybettiğimiz puanları geri getirmeyecek ancak bundan sonraki müsabakalar da aynı hataların olmaması adına gerekli çalışmayı yapmak gereği duyduk. Çorum futboluna hizmet etmeye devam edeceğiz ve mücadelemizide sonuna kadar sürdüreceğiz.
Ancak bu sistemde Çorum futbolu hiç bir yere gidemez. Her yıl BAL grubunda takımlarımız asansör takım olurlar ve biri düşer diğeri gider.’