HALİL ÖZTÜRK
Ligde son iki haftayı deplasmanda oynadığı iki zorlu maçla geçiren Yeni Çorumspor cumartesi günü sahasında oynayacağı Adliyespor maçının hazırlıklarına dün tam kadro başladı.

Teknik Direktör Bahri Kaya yönetiminde saat 10’da tesis 1 nolu sahasında yapılan antrenman öncesinde tecrübeli teknik adam futbolcularla kısa bir bir toplantı yaptı. Kaya futbolculardan son iki haftadaki zorlu maçların temposunun ardından hafta sonu oynayacakları Adliyespor maçında da aynı tempo ve isteği görmek istediğini söyledi. Bu maçın ardından çok zorlu play-off maçları oynayacaklarını belirten Kaya takım olarak motivasyonlarını en üst seviyede tutmalarının çok önemli olduğunu söyledi.

Kırmızı Siyahlı takım daha sonra haftanın ilk antrenmanını yaptı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman dar alanda pas duran top çalışmasının ardından son bölümde ise taktik çift kale maç yaptılar.

Yeni Çorumspor’da Karacabey Belediyespor maçında sakatlanan futbolcuların tedavilerinin devam ettiği ve hafta sonuna kadar oynayıp oynamayacakları belli olacak.

Kamp bugün başlıyor
Teknik Direktör Bahri Kaya son iki haftadaki kritik maçlardan önce olduğu gibi Adliyespor maçı öncesinde de takımı bugün kampa alacak. Yeni Çorumspor bugün saat 11’de yapacağı antrenmanın ardından saat 13’de öğlen yemeğinin ardından tüm takım kampa girecek. Kırmızı Siyahlı takım perşembe ve cuma günlerini kampta geçirecek ve cumartesi günü Adliyespor ile oynayacağı maçla ligi tamamlayacak.
Yeni Çorumspor’da Adliyespor maçının ardından play-off maçları için Teknik Heyetin hazırlayacağı program doğrultusunda pazartesi gününden itibaren başlaması bekleniyor.