YÜK­SEL BA­SAR

Ço­rum Fe­ner­bah­çe Bas­ket­bol Oku­lu ta­ra­fın­dan AHL Park’ta dü­zen­le­nen 23 Ni­san Bas­ket­bol şen­li­ği­ne yo­ğun il­gi. 23 Ni­san kut­la­ma­la­rı­nın ar­dın­dan AHL Park’ta ku­ru­lan bas­ket­bol po­ta­sın­da mi­nik­ler hem bas­ket­bol oy­na­mak hem­de hü­ner­le­ri­ni ser­gi­le­me fır­sa­tı bul­du­lar. Spor­cu­la­rın ya­nı sı­ra ve­li­le­rin­de bü­yük il­gi gös­ter­di­ği şen­lik­te hem spor­cu­lar hem­de ve­li­le­ri hoş­ca va­kit ge­çir­di­ler.

Mi­nik­le­rin gös­te­ri maç­la­rı­nın ar­dın­dan ise ve­li­ler­da hü­ner­le­ri­ni ser­gi­le­di ve drip­ling ile şut ya­rış­ma­sı yap­tı­lar. Ge­rek mi­nik­le­rin gös­te­ri maç­la­rı­na ka­tı­lan spor­cu­la­ra ge­rek­se ve­li­le­re ka­tı­lım­la­rı ne­de­ni ile gü­nün anı­sı­na bi­rer ma­dal­ya he­di­ye edil­di.

Tö­ren so­nun­da ise 23 Ni­san kut­la­ma­sı için ge­rek­li des­te­ği ve­ren AHL Park AVM Pa­zar­la­ma ve İn­san Kay­nak­la­rı Mü­dü­rü Se­da Ka­sa­poğ­lu’na Ço­rum Fe­ner­bah­çe Bas­ket­bol Oku­lu an­tre­nör­le­ri ta­ra­fın­dan gü­nün anı­sı­na Fe­ner­bah­çe tşör­tü he­di­ye edil­di. Se­da Ka­sa­poğ­lu ise an­tre­nör­le­re te­şek­kür ede­rek ben­zer bir et­kin­li­ğin 19 Ma­yıs Genç­lik ve Spor Bay­ra­mı Kut­la­ma­la­rın­da ya­pıl­ma­sı ha­lin­de des­tek ver­me­ye ha­zır ol­duk­la­rı­nı söy­le­di.

Editör: Haber Merkezi